kozlemeny a koronavirus kapcsan

KÖZLEMÉNY a koronavírus kapcsán

Tisztelt Látogatók!

2020. március 11-én Magyarország kormánya betiltotta a tömegrendezvényeket a koronavírus-járvány terjedésének minél hatékonyabb megelőzése érdekében. A MOMkult és tagintézményei (Barabás Villa, Kulturális Szalon, Helytörténeti Gyűjtemény, Hegyvidék Galéria, Lóvasút) üzleti rendezvényei és kulturális programjai korlátozásra kerülnek.

A kormány tájékoztatása szerint az intézkedések visszavonásig érvényesek, a MOMkult tervezetten 2020. május 31-ig megvalósuló rendezvényekkel kapcsolatban az alábbiak szerint intézkedik.

DÍJTALAN KULTURÁLIS PROGRAMOK:

Tervezetten 2020. május 31-ig megvalósuló díjtalan programok elmaradnak. 

BELÉPŐDÍJAS PROGRAMOK:

Tervezetten a 2020. május 31-ig meghirdetett, belépőjegy köteles programjainkra – a partnerekkel, fellépőkkel, közreműködőkkel történő egyeztetés alapján – lehetőségeink szerint egy későbbi pótnapot egyeztetünk.

Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

LEMONDOTT ÉS ELHALASZTOTT PROGRAMOK:

március 13. / Volver La Vida / megtartásra kerül, a megváltott jegyek érvényesek

március 14. / Omnibus – Zene komolyan mindenkinek! / elmarad (A koncertsorozat szeptembertől folytatódik.)

március 15. / Csak huszárosan / elmarad

március 16. / Ars Sacra Fesztivál: Dobozy Borbála csembaló koncert / elmarad

március 17. / Bach Mindenkinek Fesztivál: Az önmagába térő ösvény / elmarad

március 18. / Bősze Ádám: Nagy zeneszerzők, nagy szerelmek #Britten / áttéve 2020. szeptember 7-re. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

március 22. / Kalandozás a különleges hangszerek világában / áttéve 2020. október 11-re. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

március 27. / be happy – burleszk egy felvonásban / elmarad (A már jegyet vásárolt nézőink kérjük, írjanak a program@momkult.hu címre, hogy a jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket egyeztessék.)

március 29. / Rejtő Romantika / áttéve 2020. szeptember 29-re. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

március 31. / 67-es korongok – Pink Floyd/ áttéve 2020. október 5-re. Új időpont egyeztetés alatt. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

április 1. / Vihar és holdfény – Bősze Ádám előadása / elmarad.

április 3. / Vibrotanica (feat. Döbrösi Laura) / áttéve október 16-ra. A Vibrotanica sorozat következő alkalma: 2020. augusztus 28. (Az új, októberi időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

április 5. / Omnibus – Zene komolyan mindenkinek! / elmarad (A koncertsorozat szeptembertől folytatódik.)

április 17. / Janikovszky Éva – Auróra FolkGlamour: A lemez két oldala (Előadás férfi hangokra) / áttéve 2020. augusztus 25-re. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

április 19. / Chameleon Jazz Band: Dalok / áttéve 2020. augusztus 16. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

április 22. / Bősze Ádám: Nagy zeneszerzők, nagy szerelmek #Liszt / áttéve 2020. október 6-ra. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

április 26. / Erdőkerülő Mimó és Csipek / elmarad

április 28. / 67-es korongok – The Doors / áttéve 2020. november 2-re. Új időpont egyeztetés alatt. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

május 10. / Omnibus – Zene komolyan mindenkinek! / elmarad (A koncertsorozat szeptembertől folytatódik.)

május 14. / Bősze Ádám: Nagy zeneszerzők, nagy szerelmek #Mahler / áttéve 2020. november 3-ra. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

május 20. / Vihar és holdfény – Bősze Ádám előadása / elmarad

június 3. Bősze Ádám: Nagy zeneszerzők, nagy szerelmek #Beethoven / áttéve 2020. december 14-re. (Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

Minden megkeresésre válaszolunk, a levelek feldolgozása viszont hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmüket kérjük!

Köszönjük megértésüket!
Lóvasút


Blog | Info

ringato

Ringató a Lóvasúton!

Sándorné Krizsán Ildikó vezetésével január 10-től minden szerdán 10 órától Ringató foglalkozásokra várunk minden 0-3...

untitled design 2

Ünnepi nyitvatartás

LÓVASÚT AZ ÜNNEPI IDŐSZAKBAN 2023. december 24. • ZÁRVA 2023. december 25. • ZÁRVA 2023....

387323255 353457850423234 8719011305038751449 n

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a...