Magyar leiras:

Első alkalmas ritmikus, szabadmozgásos előadás bapadaq által a Jazd együttes közreműködésével a Lóvasút rendezvény központban.

14 órától: keresztüljátszások, erdősimogató levegőztetődés, madárkacsicseregtető jelenlét, munka/iskola utáni zenés pihentető halláspucolgató szabad program.
19 órától 23 óráig Jazd együttes szabados lélegzetvételű koncert.

Viselet: nyugodt, kultúrált, meditatív mozgáskedvű, pozitív lelkületű megjelenés ajánlott, illetve adott. 18 óráig a Lóvasút bejáratánál található kávézó igénybevehető. Ezután magad kell gondoskodj, dönts a fogyasztanivalódról. Kérünk legyél, és maradj racionális, beszámítható, csendes, törődő, és emberséges a jelenlévőkkel, az esemény időtartama alatt, és után.

Polititkai nézetek, pártok, pártolók, elemezgetéses állapotok, egyéb hétköznapi eszmék, kötelező hitvallások, nem a zeneséggel kapcsolatos érzületek kinyílvánítása reklámozása, hírdetése, és promótálása minden formában kerülendő!

Az előadókról, és az előadásról hang/képfelvételt készíteni nem javasolt, illetve az aktív mobiltelefon használat mellőzendő, mert mindenfajta nem az előadáshoz tartozó technikai eszköz torzíthatja, akadályozhatja, zavarhatja, befolyásolhatja a befogadás élményét, és az improvizatív koncert/ élmény menetét, az alkotók belső képzeletvilágából merített tükröződését.

Minden korosztálynak ajánlott.