Magyar leiras:
2024. április 6-án, szombaton este fél nyolckor a Chameleon Jazz Band hatodik alkalommal lép színpadra a zugligeti Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban, minden bizonnyal ismét telt ház előtt.
Az esemény a jelenleg is zajló jubileumi turné részeként kerül megrendezésre, mely a hazai helyszíneken kívül érinti Ausztriát, Csehországot, Németországot, Romániát, Szerbiát, valamint Szlovákiát.
A dallamos jazzt és az igényes popzenét stílusosan ötvöző Chameleon Jazz Band az elmúlt években 9 európai ország 50 városában, több mint 350 koncertet adott. 2021 tavaszán jelent meg nyolc saját dalt tartalmazó, „STORIES” című albumuk, 2021 novemberében „LIVE FROM TOKAJ” kisfilmjük. 2022 májusában új videóklippel, 2022 decemberében pedig a „YOU AND I” című kislemezzel jelentkezett a formáció. 2023 őszén a „LIGHTS OF SAN FRANCISCO”, valamint a „LOADED” című saját szerzeményekkel bővült a repertoár.
A Chameleon Jazz Band vendégművészei voltak – a teljesség igénye nélkül – Berki Tamás, Charlie, Hajdu Klára, Horváth Misi, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika, Szulák Andrea, Feng Ya Ou. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, az Artisjus-díjjal kitüntetett Bálint Rezső harsonaművész.
A koncertet az NKA támogatja!