Magyar leiras:

A Chameleon Jazz Band visszatér a zugligeti Lóvasút peronjára, hogy akusztikus hangszerelésben mutassa be új és régi dalait.
Először hallhatja a közönség a vadonatúj ‘You and I’ című balladát, de az idén tavasszal megjelent ‘Stories’ album olyan slágerei is felcsendülnek majd, mint a ‘Hope’ vagy a ‘Barcelona’. Ezúttal kicsit másképpen…

Bálint Rezső – harsona
Fövenyi Máté – gitárok
Tóth Bence – tuba
Telek Attila – ütőhangszerek

SPOTIFY: https://spoti.fi/3ssPeEr
APPLE MUSIC: https://apple.co/3rq98Pd

www.chameleonjazzband.eu

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

Tájékoztató a Lóvasúton megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései és külön szabályai alapján a kulturális eseményeken  azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

A ruhatár zárva tart. Rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások. Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését. 

Jelen szabályozás a járványügyi kormányzati rendelkezések függvényében változhat, kérjük folyamatosan figyelje a Lóvasút és a MOMkult kommunikációs csatornáit!