Új időpont 2020. augusztus 16. 19:00 Magyar leiras:

2020. március 11-én Magyarország kormánya betiltotta a tömegrendezvényeket a koronavírus-járvány terjedésének minél hatékonyabb megelőzése érdekében. A MOMkult és tagintézményei (Barabás Villa, Kulturális Szalon, Helytörténeti Gyűjtemény, Hegyvidék Galéria, Lóvasút) üzleti rendezvényei és kulturális programjai korlátozásra kerülnek.

Régi időpont: 2020. április 19.
Új időpont: 2020. augusztus 16. 
(Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.)

 

Rendhagyó estre invitáljuk a dallamos jazz és az igényes popzene rajongóit. A repertoáron lévő fülbemászó dalokat ezúttal különleges helyszínen, a zugligeti Lóvasút-végállomás műemlék épületében és vadonatúj hangszerelésekben élvezhetik az érdeklődők! Jó idő esetén a koncert a teraszon kerül megrendezésre!

Belépőjegyek 2020. június 15-ig : 3000 HUF  
Belépőjegyek 2020. június 16-től : 4200 HUF

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
Jegyek kizárólag a kontingens erejéig vásárolhatóak!

Tájékoztatás az új időpontról

A partnereinkkel folytatott egyeztetések után tájékoztatjuk Önöket, hogy koncertünk új időpontja 2020. augusztus 16. (vasárnap) 19:00. Természetesen az április 19-ei koncertre váltott jegyek az új időpontra is érvényesek!

Nagy öröm lenne számunkra, ha a korlátozások utáni napot együtt tölthetnénk, de természetesen az egészség az első! Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormány rendeleteit és azokat maradéktalanul betartjuk!