Magyar leiras:

A Dante Casino állandó alkotói a számukra fontos, életüket meghatározó emberekkel beszélgetnek nézők előtt, vágatlanul, másfél órán keresztül.
„Célunk, hogy az évad során minél reprezentatívabb képet adjunk a társadalomról, bemutatva annak olyan szereplőit, akiket a hasonló műsorok mellőzni szoktak. Hiszünk benne, hogy így alkotótársaink olyan oldalait ismerjük meg, ami nekünk is az újdonság erejével hathat, illetve vendégeink a színházi élet, a művészi létezés olyan aspektusai kerülhetnek elő, amire talán nem is gondolnánk.”
Első alkalom:
2022. november 18. 15:00
Pass Andi, drámaíró, rendező, a DC megálmodója, és középiskolai osztályfőnöke, a győri Kazinczy Gimnázium földrajz és történelem szakos tanára, Pappné Rozgonyi Gabriella. Gabi nénivel, aki a nyugdíjazása előtt áll, több, mint tíz éve nem találkoztak. A ’98-ban érettsegiző lányosztály kalandjait felidézve arról is beszélgetnek majd, mennyit változott azóta a világ, az oktatás, a fiatalok? Milyen Andira és Gabi néneire emlékeznek? És ezek az emlékek, hogyan találkoznak a mostani benyomásaikkal?
A beszélgetés nyilvános, sok szeretettel várjuk rá nézőinket!