Magyar leiras:

Dobray Sarolta: Üvegfal (Scolar Kiadó, 2021, 320 oldal, keménytábla védőborítóval, 3999 Ft)

Mindenki sérült, így vagy úgy. Ki úgy, hogy bánt, ki úgy, hogy hagyja, hogy bántsák. Ki végzetesebben, ki kevésbé, ki gyógyíthatóan, ki gyógyíthatatlanul. Van, aki öl a végén, és van, akit megölnek. Talán csak szerencse kérdése az egész…?

Péter és Léna szerelme úgy indul, mint az álom: izgalmas megismerkedés, meglepetésekkel teli kalandok, bizsergető együttlétek, csodás utazások… aztán szinte rögtön ki is mondják egymásnak az igent, születnek a gyerekek, ők pedig belesimulnak a hétköznapokba. De lehet, hogy ezek mégsem egy normális párkapcsolat hétköznapjai, hanem egy beteges, de végtelen erős kötődésé?

A kezdetben csak apró füllentésnek tűnő hazugságok, Péter gondoskodásnak álcázott, de valójában tomboló uralkodásvágya és a férfitól való félelem áthatja Léna énjét, aki szinte szétporlad a másik manipulatív zsarnokságában…


Dobray Sarolta valódi írói bravúrral szolgál: megpróbálja párhuzamosan a két főszereplő, Léna és Péter szemszögén keresztül követni az egyre örvényszerűbb eseményeket. A regény alapjául szolgáló nagy sikerű sorozatot több százezer olvasó követte tavaly a Nők Lapja hasábjain. A könyv e sorozat duplájára bővített változata.

infó: https://www.scolar.hu/uvegfal

 

fotó: © Hajdú D. András