Magyar leiras:

{Magyar 👇}


✨GARDEN WONDER #28 ✨

Urban secret concerts in Budapest featuring international artists that we bring to Hungary for the first time, and local guest artists.

💫FEATURING:
James Gillespie [UK] – first time in Budapest!
+ vaghy [HU] – newly discovered local artist 💗

🏠Location: LÓVASÚT
🎵Music: singer – songwriter / pop / neo-classical
⏰Arrival time: 19:30-19:50
🎟*ONLINE TICKETS in the ticket link*

💥Who are we, and what is an URBAN SECRET CONCERT?

We are an urban secret concert event, who love music, and live for community. We transform every day spaces into a mini concert experience, whether it is a living room, a garden, coffee shop, or a hair salon. We are passionate about supporting talented upcoming artists. We aim to create a homely atmosphere on each event, and to build a generous creative culture in Budapest and beyond. We seek to create those intimate experieces where artists and guests are able to draw closer to each other. On our shows, we usually bring 2-3 artists to perform at our curated events, and we have short breaks in between, so people can fully be present during the performance, and freely engage with each other during the breaks.

See you soon! 🙌🏻💫
GARDEN WONDER team

https://open.spotify.com/artist/6wlk4iqaEgEvADMVG6QMd8?si=oXrAD1-eSYyG-xPQRxwCfw

✨GARDEN WONDER #28 ✨

Exkluzív titkos városi koncertek Budapesten nemzetközi és helyi zenészekkel, (a nemzetközi zenészeket mi hozunk először Budapestre egy hétvégére, ezáltal is megőrizzük az exkluzív és egyedi koncert élményt a vendégeinknek).

💫FELLÉPŐINK:
James Gillespie [UK] – először Budapesten!
+ vaghy [HU] – újonnan felfedezett hazai művész 💗

🏠Helyszín: LÓVASÚT
🎵Zene: singer – songwriter / pop / neo-klasszikus
⏰Érkezés: 19:30-19:50
🔗❗Helyfoglalás a jegylinken keresztül❗

💥Kik vagyunk és mit takar a VÁROSI HÁZI KONCERT?

Egy egyedi titkos koncert esemény vagyunk Budapesten, akiket a zene és a közösség szeretete hoz össze. Hétköznapi helyszíneket varázsolunk át egy mini koncert élménnyé, legyen az egy nappali, fodrászat, vagy kávézó. Szenvedélyünk, hogy tehetséges feltörekvő zenészeket támogassuk. Célunk, hogy egy otthonos légkört teremtsünk az eseményeinken, és hogy egy új zenei hullámot hozzunk Budapestre, és azon túl. Minden esemény egy egyedi és intim közösségi élményt nyújt, ahol a zenészek és a vendégek is közelebb kerülhetnek egymáshoz. Egy ilyen alkalommal 2-3 fellépőt hívunk meg, akik változatos zenei irányokat képviselnek.

Hamarosan találkozunk! 🙌🏻💫
GARDEN WONDER csapat