Magyar leiras:

Megvalósult az álmunk!
Egyfelvonásos színházi előadással egybekötött exkluzív B Cool estet rendezünk a legendás zugligeti Lóvasút épületében, egy gyönyörűen felújított trendi rendezvényhelyszínen november 20-án, pénteken este 19 órakor – a B Cool Facebook-oldal követőinek kedvezménnyel.

A “Kapcsolatok hálójában” című különleges, limitált férőhelyes B Cool esten megidézzük Janikovszky Éva zseniális és halhatatlan nőalakjait, majd a képzeletszínházi előadás után beszélgetünk a két színésszel és egy pszichológussal a párkapcsolatokról, a női mintákról, a mindennapos játszmáinkról, valamint a gyerek-szülő kapcsolatokról. Közben elfogyasztunk együtt egy-egy pohár bort és lazítunk kicsit a pörgős hét után.
Szereplők: HAUMANN PETRA és HORVÁTH LILI
Az eredeti Janikovszky-könyvből a színpadi szövegváltozatot készítette és az előadást rendezte: TOLLÁR MÓNIKA
Az előadást követő beszélgetés vendége: RÉVÉSZ RENÁTA LILIÁNA, pszichológus
Az est háziasszonya: VESZELI ANNAMÁRIA, újságíró, a BCOOL Magazin főszerkesztője

*** Az est helyszíne minden szempontból MEGFELEL a járványügyi rendeleteknek és szabályoknak, a szükséges higiéniának, valamint a biztonságos távolságtartás és maszkviselés betartásának. Úgy tartunk majd egymástól biztonságos távolságot fizikailag, hogy közben közel kerülünk egymáshoz intellektuálisan és lelkileg. Az élmény összeköt! ***

A felnőtteknek szóló program ára fejenként 3.500 forint, ami magában foglal egy pohár bort is.

A jegy a programra a B Cool Facebook-oldal követőinek, valamint a Hegyvidék kártya tulajdonosainak kedvezményesen 3.000 Ft fejenként. A kedvezményt a jegy kosárba helyezése után tudjátok érvényesíteni!
Ha nem akarsz lemaradni róla, itt vásárolj jegyet november 15-ig:
https://bit.ly/3e9JoSd

Egy korábbi nézői vélemény az abszolút szórakoztatószínházi elődásról:
„Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.
A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”