Magyar leiras:

A Kéj-est erotikus líra és slam Horváth Kristóf „Színész Bob” és Bakos Bettika előadásában a Bettika Quintet zenéjével. Vizuál: Sztranyák Zsófia. A Kéj-esten kiderül, hogy az ókori indiában vagy egy pesti albérletben, fiatal és agg, fűzfapoéta és költőóriás is csak egyre tud gondolni, a szoknyát fürkészi és főleg azt ami az alatt van. A bő egy órás műsorban végig járjuk a testi szerelem, a vágyakozás, a beteljesülés és a csalódás kanyargós útjait sikamlósan és szemérmesen, meghitten és kíméletlenül. Hogyan udvarol Weöres, Karinthy vagy éppen Csukás István? Milyenek a pajzán gondolatai egy középkori szerzetesnek? Mi jár egy slammer szatír fejében? …

Horváth Kristóf „Színész Bob” többszörös bajnok slammer, színházi és filmszerepei mellett A Tudás 6alom csoport vezetője, ahol hátrányos helyzetű cigány gyerekekkel foglalkozik. 

Bakos Bettika énekesnő és együttese a Bettika Quintet 2018-ban a költészet napján a MOMkultban telt ház előtt mutatta be Csukás István fenőtt verseiből készült műsorát. Bettika a Bob és Bobék Orchestra Toldi és Rejtő műsorainak zeneszerzője, improvizációs műfajokkal, szabad zenével és jóga zenével is foglalkozik.

A Bettika Quintet tagjai: Bakos Bettika – ének, billentyűk, effektek, Dévényi Zoltán – gitár, Kosztolánszki Dominik – tenor szaxofon, fuvola, Mayer József – nagybőgő, Richter Ambrus – dobok 

Sztranyák Zsófia grafikus, képzőművész többek között a Maladype színháznak is dolgozik. Bettikával közös projektje a Voyeur – élő vizuális és hanginstalláció.