Magyar leiras:

Mookie egy szép napon Budapesten ébredt. Hol keressen zenészeket új Americana zenekarához? Felhívott néhány unokatesót, de nem járt sikerrel. Felhívott néhány képzeletbeli rokont… és lőn! Az MB&SC koncertek átérik a teljes spektrumot, bánatos balladáktól egészen a csavard fel a szőnyeget típusú boogie-ig.

A 2003 óta aktív Mookie Brando & the Second Cousins Magyarország, sőt, Közép-Kelet Európa első számú Americana együttese. Az Americana műfaj a country, blues, rock és soul egyedi keveréke. Az együttes főleg saját dalokat játszik, angolul. Hozzájuk hasonló művészek közül emlegethető Tom Petty and the Heartbreakers, Lucinda Williams, Bob Dylan and the Band. Koncertjeik előidézik mind a hatvanas évekbeli Greenwich Village folk kávézóit, mind East Nashville és New Orleans legjobb zenei kocsmáit. Legújabb lemezük, a Do It in Joeville, minden számottevő platformon elérhető.

“Mookie Brando (a torontói születésű Frank Zsigo) és nem-valami-közeli rokonai tökélyre vitték az érces hangú country rock feelinget.” Americana-UK.com

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

 

Tájékoztató a Lóvasúton megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései és külön szabályai alapján a kulturális eseményeken  azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

A ruhatár zárva tart.

Rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások, valamint a színházteremben ritkított széksorokkal, nagyobb távolságban foglalhatnak helyet egymástól a látogatók. A Lóvasút teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró arcmaszk viselése.  

Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését. 

Jelen szabályozás a járványügyi kormányzati rendelkezések függvényében változhat, kérjük folyamatosan figyelje a Lóvasút és a MOMkult kommunikációs csatornáit!