Magyar leiras:

Élőzenekaros koncert keretében mutatkozik be Oliver Riz legújabb szerzeményeivel az Improvisations című legújabb albumáról és korábbi lemezeiről.
A koncerten kiváló muzsikusok segítik őt és egy csodálatos közös zenéléssel juttatják a közönséget maradandó zenei élményhez.

Riz Oliver zenész családban született, így kisgyermek kora óta élete szerves része volt a zene,
édesanyja Riz Laura jazz énekes, dalszerző, édesapja Kisszabó Gábor basszusgitáros, zenei producer.
Oliver 4 éves korában kezdett zongorázni tanulni, azonban legfőképpen nem zongoristának, hanem
zeneszerzőnek vallja magát. 2014-ben jelent meg első albuma, a Deep Within. 2020 júniusában már ötödik albumát adta ki Hope is Here címmel, majd 2021 karácsonyára megjelent Improvisations címmel legfrissebb lemeze. Az elmúlt évek történései miatt nagyon aktuális az elkészült zenei anyagok üzenete. Alkalmazkodva a pandémia okozta körülményekhez az utolsó két lemez teljes anyaga otthon készült, a zenétől a borítóig, csak a CD járt a gyárban.
Olivér zenéje befelé sodor, a középpontig. Olyan hallgatni, mintha egy friss hegyi patakban mosná le magáról az ember az út porát. Minden szerzeményének van egy külön üzenete. Olyan számokat szeretne írni, melyek megnyugtatnak és teret adnak jobban megismerni önmagunkat. Hitvallása, hogy szeretne valami szépet adni az embereknek, pár egyszerű dalt, mely képes felváltani a mindennapi aggodalmat békével, megnyugvással. Számára nagy öröm és feltöltődés zenét szerezni, így reméli másoknak is örömet szerez vele. Mindenki megtalálhatja dalaiban a maga üzenetét, ami inspirálja és jó érzéssel tölti el, saját bensőjének feltárására készteti.
A produkció célja, hogy felhívja a figyelmünket az együttérzés, együttműködés fontosságára.
A koncerten ezekből a saját szerzeményekből válogat egy csokorra valót, amely segít az ellazulásban és megnyugtatóan hat lelkünkre.

A koncert megrendezését az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatta.

A koncert szervezője a KNS Művész Management.