Új időpont 2021. február 07. 10:30 Magyar leiras:

A program elmarad!

Várunk minden érdeklődőt a Szamárfül Projekt előadásaira!

Holle anyó
Előadásunkban a lusta lány szemszögéből ismerkedhetünk meg a történettel. Mivel a lusta lány leginkább az ágyban szeret lenni, a mese helyszínei is abból teremtődnek meg. Így lesz az ágyból és az ágyneműkből mesebeli táj, kemence, almafa, Holle anyó mesebeli háza, vagy éppen a kapu, amin visszajutunk a való világba. Mivel az előadásban megőriztük az eredeti szöveg narrációs elemeit, így a történet dramatikusan, de az olvasott szöveghez hasonlatos formában jelenik meg.
Rendezte: Bernáth Dénes
Előadja: Lőrincz Sándor, Berki Szofi, Hajmási Dávid
Zene: Lőrincz Sándor

Lopotnyik karácsonya
Az előadásban egy kóbor macska, Lopotnyik szemszögéből ismerhetjük meg a Pukkancs utca 5-ben lakók karácsonyát. Pontosabban azt, hogy miért nincs karácsonyuk. 80 éve.
Lopotnyik végighaladva a ház emeletein felkutatja, hogy mi okozza ezt a különleges helyzetet, és végül megoldást is talál rá.
Az egyedi szemszög rálátást kínál arra, hogy mi emberek milyenek is vagyunk (sokszor): féltékenyek, ridegek, anyagiasak, valamilyen szenvedély rabjai, vagy éppen csak túlzottan sokat dolgozunk, és közben – nagyon gyakran – elfelejtkezünk a lényegi dolgokról: odafigyelni a másik emberre, meglátni a vágyait, azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik, vagy amik bennünket boldoggá tesznek.
Böszörményi Gyula története alapján.
Rendezte: Bernáth Dénes
Előadja: Bognár Anna, Bernáth Dénes
Zene: Lőrincz Sándor

3-12 éves gyerekeknek ajánljuk.
Az előadások a Köszönjük, Magyarország! program támogatásával valósulnak meg.