Magyar leiras:

Micheller Myrtill és Pintér Tibor ének-gitár duója több, mint 15 éve sikeresen működik. Nemzetközi elismerések mellett itthon is népszerűségük töretlen,  6 közös lemezük jelent már meg.

Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot takar és különleges zenei élményt nyújt.

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat és azóta már hat CD és koncert DVD-juk is megjelent. 
2006-ban és 2010-ben is a legjobb 8 között díjazták a formációt a németországi Völklingenben megrendezett ‘Voice&Guitar’ nemzetközi versenyen. 
2009-ben londoni turné következett és híres londoni jazz clubbokban szerepelt nagy sikerrel a formáció. 
2010-ben az Új Színházban adtak teltházas koncertet, amelyből CD és DVD is született. 
2015-ben a Katona József Színházban adtak teltházas, fergeteges koncertet 10 éves fennállásuk alkalmából. 
2018-ban megjelenik a duó új albuma Csányi István közreműködésével, a lemezen duettek találhatók izgalmas átdolgozásokban, amelyet a BMC nagytermében mutattak be, teltházzal.
2020-ben jelent meg legutóbbi, akusztikus lemezük, amelyen az elektromos jazzgitárt akusztikus gitárra cserélte Tibor, és ezzel különleges, új hangzást adott a friss dalokhoz.

 

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

Tájékoztató a Lóvasúton megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései és külön szabályai alapján a kulturális eseményeken  azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

A ruhatár zárva tart.

Rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások, valamint a színházteremben ritkított széksorokkal, nagyobb távolságban foglalhatnak helyet egymástól a látogatók. A Lóvasút teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró arcmaszk viselése.  

Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését. 

Jelen szabályozás a járványügyi kormányzati rendelkezések függvényében változhat, kérjük folyamatosan figyelje a Lóvasút és a MOMkult kommunikációs csatornáit!