Magyar leiras:

Az esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre, új időpont hamarosan!
Amennyiben vissza szeretné váltani jegyét, azt a jegy@momkult.hu címen jelezheti. A nem visszaváltott jegyek a későbbi időpontra lesznek érvényesek.

———————————————————

November 26-án mutatja be a Wave of Sound legújabb dalait, érzéki és pulzáló modern klasszikus dallamok a csodálatos Lóvasúton, a budai hegyek ölelésében.

program:
18:00 – kapunyitás
19:00-19:30 – Palágyi Ildikó – https://www.instagram.com/palagyi.ildiko/

19:45-21:00 – Wave of Sound – https://www.instagram.com/waveofsoundmusic/

A Wave of Sound legújabb ‘Pieces & Sketches’ című modernklasszikus albumát a Lóvasút csodálatos helyszínén mutatja be egy különleges és rendhagyó koncerten, több nagyszerű közreműködővel.

Csécsi Andor zeneileg sokszínű és érzelmileg szerteágazó lemeze novemberben jelenik meg az NKA támogatásával, az olasz Blue Spiral Records kiadónál, mely a projekt előző kiadványait (‘Echoes’, ‘Letters for Lost Echoes’) is gondozta.

A lemezen több alkotóval közösen dolgozott Andor, mint Arulei, Palágyi Ildikó, Takács-Nagy Jázmin és a Variart Ensemble kamarazenekar tagjai.

Az új album dalairól néhány gondolat Andortól:
“A tapasztalás, a gondolatok folyamatos áramlása, az emberek kapcsolódása és a körülöttünk vibráló sokszínűség ihlette ezt az albumot. Több helyről érkezünk, mindannyian másképp pulzálunk, és ez így csodálatos, ettől olyan színes a világ. Hatalmas öröm, hogy megmutathatom és elvihetlek Titeket erre az utazásra.”

A most 10 éves Wave of Sound egy mélyről kibontakozó, hullámokat teremtő alkotói folyamat.

A modern klasszikus és ambient zenei stílusokon alapuló kompozíciók a dalszerző szívével rezonálva merítenek inspirációt személyes emlékekből és a körülöttünk lévő természet szépségéből.

Ebben az évben, olyan rendezvényeken hallhattuk a projektet, mint a Piano Day Budapest, Múzeumok Éjszakája, Művészetek Völgye, Marton Szabolcs: Kvark, Balatorium, Szeged Agóra, valamint Andor a neves olaszországi Piano City Milano eseményére is meghívást kapott. Több eseményen Arulei (zeneszerző) csodálatos hegedű játékával is találkozhattak a nézők.

A VEB2023, Balatorium projekt felkérésére egy gyönyörű dal is megszületett AnnaBori énekesnővel közösen, az ‘Elmerülve’ című dal a Balaton törékenységére hívja fel a figyelmet.

A márciusi Piano Day Budapest koncertje után, a Wave of Sound visszatér a Lóvasútra, hogy egy igazán felemelő és nyugodt estén merüljünk el együtt az új és régebbi dalokban.

A koncerten közreműködnek:
Gálfalvi Rebecca ‘Arulei’ – hegedű és looper művész,
AnnaBori – énekes,
Palágyi Ildikó – énekes
Takács-Nagy Jázmin – népdalénekes,
valamint a Variart Ensemble kamarazenekar.

Az estét Palágyi Ildikó csodálatos dalai nyitják meg.
Palágyi Ildikó zenéje az art-pop, a jazz és az élő elektronika találkozásából születő izgalmas zenei utazás. Dalai műfaji sokszínűségét az érzelmes dallamok, a személyes szövegek, és a pillanatot megragadó improvizáció egységesíti.

A felvidéki születésű énekes, dalszerző eredetileg klasszikus énekesnek készült, később a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének előadóművész szakán, majd tanári mesterképzésén diplomázott. 2016-ban meghívást kapott a Müpa Jazz Showcase fesztiváljára, azóta rendszeresen hallható a hazai klubokban, fesztiválokon, és számos külföldi koncertet is adott már. 2018-ban mutatta be „Salt” című debütáló szerzői nagylemezét. “Northern Song” c. dalának animációs videoklipje bekerült a Magyar Klipszemle versenyprogramjába, első magyar nyelvű, “Pillangó” című szerzeménye pedig A Dal című műsorban versenyzett.

Legújabb, “Körbeér” című EP-jén, melyet idén tavasszal teltház előtt mutatott be a Magyar Zene Házában, egy bensőséges, titokzatos és meglepetésekkel teli zenei világot tár a közönség elé. Ezen az estén saját zongorakísérettel és looperrel szólalnak meg Ildikó hol éteri, hol pszichedelikus színekkel játszó szerzeményei.