Újranyitás

Tisztelt Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 1-től a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont egyes szolgáltatásai újból elérhetőek lesznek.

Az EBER Desszert, a Hegyvidék egyik legkülönlegesebb atmoszférával rendelkező cukrászdája minden nap 10 és 20 óra között tart nyitva.

Az LVST kulturális kínálatát folyamatosan alakítjuk, sok izgalmas szabadtéri és beltéri program lesz elérhető. 

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény kiállítóterme csütörtökönként és péntekenként 12 és 18 óra között, szombatonként 10 és 16 óra között látogatható. A látogatóknak, családoknak, diákoknak tervezett programokról a Gyűjtemény honlapján és Facebook oldalán tájékozódhatnak (helytortenetigyujtemeny.hu, facebook.com/hegytortenet).

A hozzánk érkezőket kiemelten kérjük a járványügyi szabályok és ajánlások betartására. A helyszínen kihelyezett tájékoztatók segítségével tájékozódhatnak az általános érvényben lévő szabályok mellett a helyszín sajátosságai miatt kialakított védelmi intézkedésekről.

A fertőzés kockázatának alacsonyan tartása érdekében kérjük az alábbi néhány szabály betartását:

  • kizárólag akkor látogassák intézményünket, amennyiben teljesen egészségesek;
  • az épületben a védőtávolság megtartása ajánlott, amennyiben ez nem tartható, kérjük viseljen arcmaszkot;
  • kérjük vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket belépéskor;
  • lehetőség szerint személyes vásárlásaik során részesítsék előnyben az érintésnélküli fizetési formákat.

A Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontot üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a vonatkozó jogszabályi és higiéniai előírásokat betartva, továbbá a saját hatáskörében meghozott további intézkedésekkel (megtekinthető a momkult.hu oldalon) az esetleges fertőzések lehetőségét igyekszik minimálisra csökkenteni.

Kérjük segítsék munkánkat, a szabályok betartásával járuljanak hozzá, hogy a programok és rendezvények látogatása minél biztonságosabb legyen!

 Várjuk Önöket szeretettel!


Blog | Info

COVID infó

Tisztelt Látogatóink! Meghirdetett programjainkat, rendezvényeinket a jelenlegi járványügyi rendelkezésekkel összhangban, az alábbi szabályozások mentén tartjuk...

KÖZLEMÉNY a koronavírus kapcsán

Tisztelt Látogatók! 2020. március 11-én Magyarország kormánya betiltotta a tömegrendezvényeket a koronavírus-járvány terjedésének minél hatékonyabb...

Látogatási tilalom

Tisztelt Látogatóink! A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpont, mint...